Ara

Okulumuzda BİGEP Projesi kapsamında 11 ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik TYT deneme sınavı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda 1.dönem veli toplantısı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri arasında Mesleki yarışmalar düzenlendi.

Ara

Siverek ÖNDER İmam Hattipler Derneği iştirakı ile okulumuzda Özgür Kudüs Programı tertip edildi.

Ara

ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Kas

Okulumuzdaki 12.sınıf öğrencilerimizi Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün HEDEF YKS 2024 projesi kapmasında YKS'de en iyi sonucu almaları için çalışmalara başladık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramının 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Mevlid-i Nebi ve İmam Hatipler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz olarak Mevlidi Nebi etkinliği düzenledik.

Ekm

Okulumuz öğrencileriyle Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle camilerimizde cuma namazında buluştuk.

Ekm

Siverek Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarihçesi.

Haz

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin emeği ile ortaya çıkan dergimiz, değerli okurlarımızın beğenisine sunulmuştur.

Haz

Kardeş okulumuz olarak seçilen Batman Abdülhamit Han Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından depremin meydana  getirmiş olduğu yaraları sarma adına öğrencilerimize mektuplar gönderildi.

Nis

Okulumuzda internet, akıllı tahta ve bulut teknolojisi gibi teknolojik yenilik ve olanakların öğretim sürecinde etkin kullanımı okul öğretmenlerince incelendi ve değerlendirildi.

Ekm

Hedef YKS 2023 kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılında 12. sınıf öğrencilerimizle YKS programı başlatıyoruz.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fevzi KURT okulumuzu ziyaret etti.