ŞANLIURFA / SİVEREK - Siverek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkkale zaferinin 109. yılı münasebetiyle program düzenlendi.

Mrt

Sanata sarılmak adli İkinci e-twinning projemize başladık.

Mrt

e-twınnıng projesi (be cooltural) kapsamında şubat ayı çalışmalarımızı tamamladık.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümünde Mehmet Akif Ersoy'u yad ettik.

Mrt

Okulumuzdaki uygun bir köşeyi çeşitli materyaller kullanarak öğretmen-öğrenci ders çalışma ilişkisine uygun hale getirdik.

Şbt

Öğrencilerimizin kariyer hedefleri hakkındaki farkındalıklarını artırmak üzere eski mezunlarımızdan ve Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Mehmet Sımak'ı okulumuza davet ettik.

Şbt

Vakti kuşanmak programı kapsamında her çarşamba günü uygulama  mescidimizde öğrencilerin katılımıyla haftalık mescid sohbetleri yapmaktayız.

Şbt

Eğitim Uzmanı, yazar Mehmet SARMIŞ okulumuz öğrencileriyle buluştu.

Şbt

E TWINNING projesi kapsamında ocak ayının planlanan etkinlikleri yapıldı.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Fatma YAMAN BERŞE'nin dahil olduğu "BE COOLTURAL" adlı proje öğrencilerimizle çalışmalarına başladı.

Ock

Vakti kuşanmak programı kapsamında okul mescidimizde öğle namazlarında bir araya geliyoruz.

Ock

Vakti kuşanmak programı kapsamında  şehrin dokusunu ve tarihini yansıtan camilerİmizde öğrencilerimizle beraber yatsı namazında bir araya geldik.

Ock

Okulumuzda sınıflar arası münazara yarışması düzenlendi.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde yapmayı planladığımız TYT ve AYT denemelerinin takvimini oluşturduk

Ara

Okulumuzda "Dünya Arapça Günü" kutlandı.