VAKTİ KUŞANMAK "MESCİD GÜLLERİ" ETKİNLİĞİMİZ

Vakti kuşanmak programı kapsamında okul mescidimizde öğle namazlarında bir araya geliyoruz.

Bu etkinlik kapsamında her günün imam ve müezzini de belirlenmiş olup öğle namazları da cemaatle kılınmaktadır. Haftanın belli günlerinde de mescid gülleri ismini verdiğimiz öğrenciler tarafından mescidin içi, dışı, abdesthanesi ve ayakkabılığı temizlenerek öğrencilere sorumluluk bilinci kazandırmak ve mescidimizi nezih tutma gayretindeyiz. Ayrıca her sınıftan arkadaşlarını namaza davet ve teşvik etmek için namaz temsilcisi belirlenmiştir. Geçen yıldan bu yana öğrencileri cemaatle mescitte namaz kılmaya teşvik etmek üzere yaptığımız bir dizi bilinçlendirme faaliyet ve etkinlikler neticesinde öğrencilerin mescide devamlılığı artmıştır.

05-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 09:52 - Görüntülenme: 69