MESLEK TANITIM VE KARİYER GÜNLERİNE DEVAM EDİYORUZ

Öğrencilerimizin kariyer hedefleri hakkındaki farkındalıklarını artırmak üzere eski mezunlarımızdan ve Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Mehmet Sımak'ı okulumuza davet ettik.

BİGEP kapsamında 11. ve 12.sınıf öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak için okulumuz mezunlarından Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan Mehmet Sımak'ı okulumuza davet ettik. Mezun öğrencimiz sınava nasıl hazırlandığını, pes etmemenin gerekliliklerini, üniversite ortamını ve derslerini öğrencilerimize aktardı. Kendisine teşekkür ederiz. Programdan sonra Rehber Öğretmenimiz ekstra olarak öğrencilerimize Etkili Ders Çalışma konulu bilgilendirme ve MSÜ Sınavını tanıtan bir konuşma yaptı.

27-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 14:43 - Görüntülenme: 53