ŞANLIURFA / SİVEREK - Siverek Anadolu İmam Hatip Lisesi

E TWINNING -SANATA SARILMAK

Sanata sarılmak adli İkinci e-twinning projemize başladık.

Okulumuz öğretmenlerinden ingilizce öğretmeni Fatma Yaman Berşe ikinci e-twinning projesine başladı. Proje içeriği 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız depremi ve sonrasındaki psikolojik iyileşme üzerinedir.

Sanata Sarılmak/ Embracing adlı projede  10 Türkiye'den 1 Yunanistan'dan 1 de Azerbaycan'dan olmak üzere toplamda 12 öğretmen yer almaktadır. Proje Ocak ayında başlamış olup Nisan ayinda sonlanmasi planlanmaktadır.Deprem sonrası yasanan psikolojik olumsuzlukları sanata yönelerek bir nebze olsa da üstesinden gelebilmenin amaçlandığı proje içeriğinde öğrencilerin yaşadıkları şehirdeki el sanatlarını keşfetmesi, çevresindeki müzeleri gezmesi görmesi, kendi tasarladığı bjr el sanatını sergilemesi vb etkinliklere yer verilecektir.

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 10:31 - Görüntülenme: 46